Angel's Hobby : januari 2014

donderdag 30 januari 2014

Feel better soon

Hallo allemaal, hebben jullie de geweldige nieuwe catalogus van Stampin' Up! al bekeken? Wat een leuke nieuwe dingen zijn er weer! Mijn verlanglijstje wordt elke dag langer. En vergeet ook niet dat je bij elke €60 een kado mag kiezen uit de Sale-a-Bration folder. Heb je iets leuks gezien? Mail je bestelling dan voor morgenavond 18 uur, dan ga ik weer bestellen.
Vandaag laat ik jullie een kaart/doosje zien. Deze heb ik gemaakt voor een klant van mij. Ze heeft 10 dagen in het ziekenhuis gelegen met longklachten, gelukkig is ze nu weer thuis.

maandag 27 januari 2014

Nieuwe Catalogus & Sale-a-Bration

Hallo allemaal, vandaag is het dan eindelijk zover. De nieuwe catalogus gaat van start.




Klik HIER om de catalogus te bekijken.



Ga er even lekker voor zitten met een kop koffie of thee en maak je verlanglijstje.


Maar dat is nog niet alles. Het is vanaf vandaag ook weer " TIME FOR SALE-A-BRATION"
Bij iedere aankoop van €60 mag je een gratis kado uitkiezen. ( bij €120 zelfs twee, bij €180 drie, enz.)



Klik HIER om de Sale-a-Bration folder te bekijken.

Heb je je verlanglijstje klaar? Mail hem door en ik bestel het voor je.

Tot slot laat ik jullie nog even een kaartje zien.
De bloem komt uit de nieuwe stempelset " Peaceful Petals" ( pag. 20), ik heb hem gestempeld met versamark en wit embossingpoeder op een stukje Vellum. Vervolgens nog een keer gestempeld op wit papier en ingekleurd met mijn markers. De twee lagen op elkaar geplakt en uitgeknipt. De tekst komt uit de nieuwe stempelset " Perfect Pennants" ( pag. 27)



De nieuwe spullen zijn zooooooo leuk! Als Demonstratrice heb ik het voordeel dat we alles eerder mogen bestellen, ook krijgen we 20% korting en hebben we al van die geweldige Sale-a-Bration kado's mogen kiezen.
Wil jij ook graag demonstratrice worden? Dan is NU het moment. Je krijgt tijdens de Sale-a-Bration wel voor €195 in je starterspakket i.p.v. €175, dus €20 extra en je betaald er slechts €129 voor.
Wacht dus niet langer en meld je aan!!! Het lijkt me geweldig om jou in ons team te verwelkomen!!
Heb je nog vragen? Stuur een mailtje en ik vertel je er alles over.

woensdag 22 januari 2014

Doosje en oproep!

Hallo allemaal, allereerst wil ik jullie weer een leuk doosje laten zien. Ik ben dol op doosjes, leuk om te maken en leuk om te geven of krijgen. Wil je ook graag zo'n leuk doosje maken? Stuur dan een mailtje en we kijken wanneer we een leuke workshop kunnen organiseren.










Verder wil ik een oproep doen aan iedereen die kan haken. Ik heb een speciaal haakblog en val over het algemeen niemand hier lastig met mijn haakwerkjes, maar dit is voor een goed doel.
Ik heb een Earlybirdje gehaakt voor een kindje op neonatologie.
Deze zorgt er voor dat couveusekindjes hun infuus of sonde er niet uit trekken.

zaterdag 18 januari 2014

Doosje en open dag Benschop

Hallo allemaal, vandaag ben ik met mijn Stampin' Up! collega Margreet de Bie naar een open dag geweest voor kursusproject Benschop. We geven daar in Maart en April een soort workshops van totaal drie avonden.
Ik heb de hele middag doosjes gemaakt. Dan kunnen de mensen je ook echt aan het werk zien en krijgen ze een beter beeld van wat we precies gaan doen.


Hier het resultaat




dinsdag 7 januari 2014

Card in a box

Hallo allemaal, vanmorgen ben ik even een blogrondje gaan maken. Ik kwam toen een heel leuk model kaart tegen. Een kaart in een doosje. Ik was zo enthousiast dat ik meteen mijn spullen uit de kast heb gehaald en aan de gang ben gegaan.
Dit is het resultaat:







Ik stuur deze kaart naar mijn tante. Ze is zaterdag jarig.
Wil jij ook leren hoe je zo'n kaart maakt? Kom dan een workshop volgen!
Mail me gerust voor meer informatie.

woensdag 1 januari 2014

Nieuwjaarsduik!

Hallo allemaal, afgelopen nacht zaten we gezellig in een hotel in Scheveningen. Mijn kinderen bedachten ineens dat ze dan wel met de nieuwjaarsduik mee konden doen. Ik dacht eerst dat ze een grapje maakten, maar ze gingen echt!
Knap hoor, mij iets te fris!







En dan wil ik jullie natuurlijk ook nog allemaal een gelukkig & gezond 2014 wensen!